kinderdagverblijf Het Kleine Huis
Ga terug naar de startpagina

Beste Papa en Mama,

Hartelijk welkom op onze geheel vernieuwde website van Het Kleine Huis.

U heeft een uitstekende keuze gemaakt voor professionele kinderopvang op kleinschalig niveau.

Wij werken in kleine stapjes en de kinderen krijgen ieder afzonderlijk de aandacht die zij nodig hebben. En niet alleen de kinderen. We hebben ook aandacht voor u als papa en mama.

Een bijdrage van een van onze ouders:

Kinderdagverblijf Het Kleine Huis is een knus en kleinschalig kinderverblijf. Door het kleinschalige wordt er voor de kinderen een vertrouwde en veilige omgeving neergezet. Onze kinderen gaan met veel plezier naar kinderdagverblijf Het Kleine Huis. Er zijn nooit meer dan vijf kinderen op een dag aanwezig. Alle kinderen hebben een zeer goede band met Marga; die overigens op een hele lieve manier met ze omgaat.

Alle routines zoals in een groter kinderverblijf zijn ook in Het kleine Huis terug te vinden: fruit eten, liedjes zingen; slapen volgens een slaapschema; eten en drinken. Er is voldoende speel- en leermateriaal aanwezig maar omdat de kinderen elkaar zo goed kennen, spelen ze toch het liefst met elkaar.

De opvang van uw kind is natuurlijk waar alles om draait. En een goede opvang heeft met zorg, aandacht en liefde te maken. Deze waarden staan bij het Kleine Huis centraal.

Geluk en plezier zit in de kleine dingen. En dat is nu precies waar "Het Kleine Huis" groot in is.

Ga terug naar de startpagina